Vaihetyöntekijä teollisuuteen

Kokoaikainen

Orimattila

Haku päättyy 6.10.2022

Haemme ohutlevyteollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme Orimattilaan reippaita vaihetyöntekijöitä.

Työn edellytykset

Vaihetyöntekijän työssä pärjää rutiininomaisesta työstä innostuva tyyppi, joka pitää käsillä tekemisestä. Työssä käytetään metallintyöstökoneita, ja niiden käyttöön saa opastusta. Työ on alkuun päivätyötä, mutta sesongin kiihtyessä se muuttuu mahdollisesti 2-vuorotyöksi.
Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta teollisuudesta, mutta sen ei välttämättä tarvitse olla vaihetyökokemusta, sillä tehtävään valitut henkilöt saavat hyvän perehdytyksen. Hyvästä fyysisestä kunnosta on työn kannalta etua, sillä töitä tehdään pääsääntöisesti seisaaltaan. Tärkeintä on kuitenkin, että olet motivoitunut ja täsmällinen työntekijä. Reippaalla ja joustavalla asenteella pääsee jo pitkälle!

Tarjoamme

Tässä työssä saat mukavat työkaverit ja siistin työympäristön. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan sekä aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin kysymyksiin. Meidät tavoittaa hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse (puhelut, tekstiviestit, WhatsApp). Työsopimus pohjautuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työpaikkasi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

Elina Forssell

elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: vaihetyö, metallityö, särmäys, tuotantotyö, vuorotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.