Uraansa aloitteleva rakennussiivooja

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 8.12.2021

Kiinnostaako rakennusalan työt, mutta et tiedä mistä aloittaa? No aloita tästä!

Etsimme nimittäin uusia aloittelevia rakennussiivoojia asiakkaamme rakennustyömaille Pirkanmaalle. Kohteet sijaitsevat pääosin Tampereella sekä sen naapurikunnissa, ja kohteisiin kulkeminen onnistuu joko julkisia tai omaa autoa käyttäen. Rakennussiivoojan perinteisiin työtehtäviin kuuluu mm. työmaan ylläpitosiivous, rakennusaikaisten roskien lajitteleminen sekä suojauksien tekeminen ja poistaminen. Aikaisempi siivousalan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole niin välttämätöntä. Näissä hommissa oikea asenne ja hyvä työmotivaatio ovat ratkaisevassa asemassa. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka ehtii hienosti suorittaa/uusia verkkokurssina esimerkiksi täältä!

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työaika normaalisti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30. Palkan maksamme tekijän oman ammattitaidon mukaan, Rakennusalan TESiä noudattaen. 

WorkPower on miltein kaksikymmentä vuotta vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöalan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 230 rakennusalan työntekijää Pirkanmaan alueen työmailla. Joukkoomme kuuluu niin rakennusaputyöntekijöitä, rakennusmiehiä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä kuin putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme kattavan perehdytyksen lisäksi laadukkaat työvaatteet ja -varusteet sekä ammattitaitoisen raksatiimin tuen koko työsuhteen ajaksi.

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla kaikki ovet auki! Lähetä hakemuksesi pikimmiten ja olet mukana haussa!

Lisätietoja saat soittamalla: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennussiivooja, siivousala, vuokratyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.