fbpx

Uraansa aloitteleva rakennussiivooja

Kokoaikainen

Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi

Haku päättyy 24.9.2021

Kiinnostaako työt rakennusalalla, mutta et tiedä mistä aloittaa? No aloita tästä!

Etsimme nyt uusia aloittelevia rakennussiivoojia asiakkaidemme uudis- ja saneerauspuolen kohteisiin Pirkanmaalle. Rakennussiivoojan työnkuva on hyvin laaja ja monipuolinen, ja keskeisiin tehtäviin kuuluu mm. työmaan yleinen ylläpitosiivous, rakennusaikaisen jätteen lajittelutyöt, ikkunoiden suojaukset, seinien hionta sekä ammattitekijöiden avustaminen. Työssä menestyäksesi sinulta tulisi löytyä aitoa kiinnostusta rakennusalan työtä kohtaan sekä kykyä toimia niin tiimin kanssa kuin itsenäisestikin. Aikaisempaa siivouskokemusta sinulta ei vaadita, sillä työ itsessään opettaa hyvinkin nopeasti. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, jonka ehdit hienosti suorittamaan ennen töiden alkua. Kurkkaa avoimet verkkokurssit täältä!

Rakennuksilla työskennellään normaalisti arkipäivisin kello 7-15.30. Palkan maksamme aina tekijän oman kokemuksen ja ammattitaidon mukaan, Rakennusalan TESiä noudattaen. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, jonka ansiosta pystyt itse vaikuttamaan omaan työnmäärään.

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Mitä vielä epäröit? Lähetä hakemuksesi välittömästi verkkosivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennussiivooja, rakennustyömaan siivooja, siivousala, Tampere Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.