Uraansa aloitteleva rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 11.6.2023

Kiinnostaako työ raksalla?

Rakennusaputyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti eri vaiheissa olevilla uudis- ja saneerauspuolen työmailla. Työtehtäviin kuuluu pääosin erilaiset kanto- ja raivaustyöt, mutta kokemuksen karttuessa pääset tekemään koko ajan monipuolisempia tehtäviä kokeneempien kavereiden opastamana.

Hyvän asenteen ja motivaation lisäksi työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva, Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti. Mikäli et vielä omista korttia tai on se päässyt umpeutumaan, kurkkaa avoimet korttikurssit täältä. Meillä on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia. Hae meille ja opi rakennusalaa käytännössä!

Työt alkavat joustavasti kesän 2023 aikana. Rakennustyömaalla työskennellään normaalisti ma-pe klo. 7–15.30 ja palkkaus tapahtuu kokemuksesi ja Rakennusalan TES mukaan.

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla pääset hakemaan moniin eri tehtäviin!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Katri Mäkinen, koordinaattori p. 040 832 4363

Pasori Sami, koordinaattori p. 040 667 9544

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusala, rakennusmies, rakennusapumies, Tampere, Pirkanmaa

WorkPower on alalla jo miltei kaksi vuosikymmentä vaikuttanut luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus