Uraansa aloitteleva rakennusaputyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 6.7.2022

Meillä olisi tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia. Hae meille ja opi rakennusalaa käytännössä!

Rakennusaputyöntekijänä pääset työskentelemään monipuolisesti eri vaiheissa olevilla uudis- ja saneerauspuolen työmailla. Työtehtäviin kuuluu pääosin kanto- ja raivaustyöt, mutta kokemuksen karttuessa pääset tekemään koko ajan monipuolisempia tehtäviä kokeneempien kavereiden opastamana. Hyvän työasenteen lisäksi työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli et vielä omista korttia tai on se päässyt umpeutumaan, kurkkaa avoimet korttikurssit täältä.

Työt on mahdollista aloittaa heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Rakennustyömaalla työskennellään normaalisti ma-pe klo. 7-15.30 ja palkkaus Rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. 

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla pääset mukaan moniin eri valintaprosesseihin!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Laaksonen Mikko, harjoittelija

0405723535 

Katri Mäkinen, koordinaattori

0408324363

Sami Pasori, koordinaattori

0406679544

Avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusala, rakennusmies, rakennusapumies, Tampere, Pirkanmaa

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.