Uraansa aloitteleva maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 26.3.2023

Aloittelevia maanrakennustyöntekijöitä 

Maanrakennustyöntekijänä työskentelet pääasiassa avustavissa maanrakennustöissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. lapiohommia sekä mittaustöitä. Aikaisempi kokemus tasolaserin ja täryn käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä nimensä mukaan etsimme aloittelevaa työntekijää! Motivaatio sekä asenne antavat anteeksi osan puuttuvasta kokemuksesta. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/.

Aiempi kokemus tai alan koulutus katsotaan eduksesi.

Työ alkaa mahdollisesti heti ja säännöllinen työaikasi arkipäivisin on 7-15.30. Töitä tehdään niin uudis-, saneeraus- kuin maantiekohteissa. Maksamme palkan maanrakennusalan TES mukaan. Mikäli hommat sujuvat mukavasti ja ongelmitta, on sinulla mahdollisuus työllistyä kauttamme erilaisiin rakennusalan tehtäviin pitkäksikin aikaa!

Laita hakemuksesi pikimmiten tulemaan tai soita, niin katsotaan sinulle haastatteluaika!

  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 667 9544

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: maanrakennus, tampere, pirkanmaan, rakennusaputyöntekijä, maanrakennusaputyöntekijä, raksa, rakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!