Uraansa aloitteleva maanrakennustyöntekijä

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.8.2022

Aloittelevia maanrakennustyöntekijöitä 

Maanrakennustyöntekijänä työskentelet pääasiassa avustavissa maanrakennustöissä. Työtehtäviisi kuuluu mm. lapiohommia sekä mittaustöitä. Aikaisempi kokemus tasolaserin ja täryn käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, sillä nimensä mukaan etsimme aloittelevaa työntekijää! Motivaatio sekä asenne antavat anteeksi osan puuttuvasta kokemuksesta. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Korttikoulutuksia pääset katsomaan täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/.

Aiempi kokemus tai alan koulutus katsotaan eduksesi.

Työ alkaa mahdollisesti heti ja säännöllinen työaikasi arkipäivisin on 7-15.30. Töitä tehdään niin uudis-, saneeraus- kuin maantiekohteissa. Maksamme palkan maanrakennusalan TES mukaan. Mikäli hommat sujuvat mukavasti ja ongelmitta, on sinulla mahdollisuus työllistyä kauttamme erilaisiin rakennusalan tehtäviin pitkäksikin aikaa!

Laita hakemuksesi pikimmiten tulemaan tai soita, niin katsotaan sinulle haastatteluaika!

  • HR-harjoittelija Sami, Puh. 040 667 9544

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Lisäksi järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

avainsanat: maanrakennus, tampere, pirkanmaan, rakennusaputyöntekijä, maanrakennusaputyöntekijä, raksa, rakennus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.