Työpäälikkö

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.1.2022

Moro! Etsimme asiakkaallemme Työpäällikköä Helsinkiin.

Hieman asiakasyrityksestämme:

Asiakkaame on 6-vuotias ammattilaisten, hyvien tyyppien joukko, joka on tehnyt satoja rakennusprojekteja kymmenille suomalaisille organisaatioille. He ovat toimelias pääurakoitsija, joka kantaa vastuun siitä, että työmaalla kaikki tietävät mitä tekevät ja asiakas saa sitä, mitä on tilannut. 

Millaista henkilöä etsimme?

Työpäällikön toimenkuvassa pääset toimimaan haastavassa ja mielenkiintoisessa tehtävässä. Sinulla on projektien liiketoiminnallinen vastuu ja vastaat tavoitteiden toteutumisesta. Saat johtaa rennon ratkaisijan otteella omaa organisaatiotasi aikataulun, talouden, työturvallisuuden ja laadun raamittamien tavoitteiden mukaisesti. Vastaat työmaidesi ja työntekijöiden onnistumisesta, henkilöstön kehittämisestä ja tunnelmajohtamisesta asiakkaamme toimintatapojen ja arvojen mukaisesti.

Olet tuotannon- tai projektinjohdossa jo enemmän tai vähemmän patinoitunut tekijä, jolla on esihenkilö- ja projektitaidot tapissa tai ainakin lähellä sitä. Saat tiimisi pelaamaan hyvin yhteen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on ymmärrys rakennus- ja talotekniikasta ja olet toiminut erilaisten rakennushankkeiden parissa. Sinulla on hyvät verkot myös lähivesistön ulkopuolelle. Olet rento, rehti, rohkea ratkaisija.

Taustasi voi olla rakentamisessa tai rakennuttamisessa. Hankekehitystaustasta ei ole yhtään haittaa. Korjauskokemus katsotaan ainoastaan eduksi. Haluat kehittää ja kehittyä itsekin töiden lomassa. Esihenkilönä olet kannustava, kuunteleva ja aito sekä sinulle on työelämän lainsäädäntö tuttua. Kannuksiasi olet kartuttanut vähintään kymmenen vuoden rakennusalan työkokemuksella ja olet koulutukseltasi rakennusinsinööri, rakennusmestari tai rakennusalan DI.

Työpäivääsi tulee kuulumaan mm. työmaiden aikataulullinen ja taloudellinen seuranta, laskenta ja hankinta yhdessä laskenta- ja hankintaorganisaation kanssa. Olet myös linkki tilaajan ja työmaan välillä ja osallistut esim. työmaakokouksiin. Näiden avulla mennään kohti yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita.

Työ edellyttää oman auton käyttöä, työmaasi sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja koko Uudenmaan alueella. 

Mitä asiakkaamme tarjoaa?

Asiakasyrityksessämme pääset mukaan hyvin johdettuun organisaation, jossa töitä tehdään yhdessä, hierarkiavapaassa ympäristössä. Töitä tehdään tosissaan – muttei vakavasti. Asiakkaamme tukee henkilöstön hyvinvointia ja työssä jaksamista tarjoamalla kannustinjärjestelmän, joka antaa sinulle ansaintamahdollisuuden perustuen liikuntasuorituksiin, terveellisiin elämäntapoihin, onnistuneisiin asiakaskohtaamisiin ja työkavereiden tsemppaamiseen.

Hakuprosessi:

Jätäthän hakemuksesi CV:si kera mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuajalla. Ensimmäinen haastattelu pidetään videon välityksellä meidän kanssamme ja valitut henkilöt etenvät haastatteluun asiakasyrityksessä.

Lisätietoja:
Teemu Rantanen, HR-konsultti
teemu.rantanen@workpower.fi
p. 040 544 1110 (ark. 10-16)

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.