Työntekijä säteisporakoneelle

Kokoaikainen

Kokemäki

Haku päättyy 14.8.2022

Etsimme asiakkaallemme Kokemäelle työntekijää säteisporakoneelle. Asiakkaamme toimii keskiraskaan ja raskaan konepajateollisuuden parissa. Työn eri osa-alueita ovat mm. koneen runkojen valmistus sekä järjestelmätoimitukset. 

Työnkuvaus: 
Työnkuva säteisporakoneenkäyttäjällä on mm. kappaleiden kiinnitys ja reikien poraaminen isoihin osiin. Aiempi kokemus koneistuksesta tai kokemus säteisporakoneen käytöstä on välttämätöntä. Työssäsi luet piirustuksia, joiden perusteella valitaan pyörimisnopeus, syöttö ja oikeankokoiset kierteet. Työtä tehdään päivävuorossa. 

Toivomme sinulta:
– tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä
– piirustusten lukutaitoa
– hyvää asennetta ja reipasta otetta töihin
– voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Tarjoamme sinulle:
Asiakkaamme löytyy vuosikymmenien kokemus keskiraskaasta- ja raskaasta konepajateollisuudesta. Saat kunnon perehdytyksen työhösi työsuhteen alussa. Pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Työ on alkuun määräaikainen WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään suoraan asiakkaan kirjoille. 

WorkPower on kotimainen yritys, joka on toiminut alalla jo yli 15 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Työnantajanasi tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Työntekijänämme saat HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi:
Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. 

Lisätietoja: 
HR-koordinaattori
Saara Kolkka
saara.kolkka@workpower.fi
040 194 9888 (myös WhatsApp) 

Avainsanat: säteisporakone, Kokemäki, päivävuoro

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.