Työntekijä puuteollisuuteen

Kokoaikainen

Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Haku päättyy 8.8.2024

Etsimme aktiivisesti työntekijöitä puualan asiakasyrityksillemme. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa! 

Työtehtäväsi määräytyvät sekä asiakasyrityksen tarpeen että osaamisesi mukaisesti, mutta ne voivat sisältää esimerkiksi puumateriaalin käsittelyä ja valmistusta, puutavaran leikkaamista ja sahaamista, koneiden käyttöä ja tuotteiden lämpökäsittelyä. 

Arvostamme työntekijää, joka haluaa kehittyä puualalla ja jaksaa työskennellä fyysisissä työtehtävissä. Toivomme aikaisempaa kokemusta puualalta, se voi olla mitä vain puualan kokemusta. Ennen kaikkea toivomme löytävämme hyvän tyypin, jolla on asenne ja motivaatio kohdillaan ja joka on hyvä työkaveri!

Olitpa sitten puuseppä, sahuri, höylääjä tai vaikka lämpökäsittelijä, älä epäröi jättää meille hakemusta! Hakemuksen jättäminen onnistuu helposti kotisivujemme kautta.

Kerrothan hakemuksessasi:

  • Minkälaista työkokemusta sinulta löytyy ja millainen koulutus sinulla on?
  • Minkälaista työtä etsit?
  • Miltä alueelta etsit töitä?
  • Palkkatoiveesi
  • Mikäli sinulla on valmis CV, se kannattaa liittää hakemuksen kaveriksi.

Nämä huomioiden pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan!

Huomioithan, että poolissamme voi olla myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: puuteollisuus, teollisuus, puuala, puuseppä, tuotantotyö, Keski-Suomi

Ilmoitusnumero: 109680839

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus