Työntekijä linjasaneeraukseen Vantaalle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 16.10.2022

Onko sinulla kokemusta linjasaneerauksista? Kaipaatko uusia haasteita urallesi? Oletko reipas ja oma-aloitteinen työntekijä? Jätä hakemus jo tänään, saatat olla etsimämme henkilö! Haemme nyt linjasaneerauksiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme motivoitunutta työntekijää Vantaalle. 

Työnkuva:
Työ pitää sisällään silikoninvetoa, pieniä maalaus hommia ja paikkausta. Kokemus vesieristeistä katsotaan isoksi plussaksi tässä tehtävässä! 

Tehtävässä menestymienn edellyttää: 
Etsimme tekijää, jolta löytyy aiempaa kokemusta linjasaneerauksista tai vastaavista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja reipas osaaja, joka innostuu työn tekemisestä. Edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen osaamista. Työssä tarvitaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia (kortin suorittaminen onnistuu webinaari koulutuksena nopeallakin aikataululla, eli kortin puuttuminen ei ole este hakemiselle). Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn kannalta. 

Tarjoamme sinulle: 
Mielenkiintoiset työtehtävät asiaksyrityksellämme. Saat rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä laadukkaat työvarusteet, joissa on mukava työskennellä! Lisäksi aurinkoinen HR-tiimimme on tukenasi koko työsuhteen ajan!

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis odota vaan jätä hakemuksesi jo nyt! Aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti pikaisellakin aikataululla. Työskentelyn aloitat WorkPowerin kirjoilla ja myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille!

Lisätietoa tehtävästä: 
HR-koordinaattori, Jenna Vaittinen
jenna.vaittinen@workpower.fi
040 198 3888 (arkisin klo 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Uusimaa, linjasaneeraus, vesieristäminen, putkiremontti

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.