Työnjohtoharjoittelija rivitalokohteeseen, KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.5.2022

Rekrytoimme asiakasyrityksellemme kesälle 2022 työnjohtoharjoittelijaa Tampereelle. Asiakkaamme kohde on uudiskohde, rivitalotyömaa, joka alkaa keväällä Hervantajärvellä. 

Työnkuvaus: pääset työskentelemään työmaalla monipuolisesti erilaisten työnjohdollisten tehtävien parissa ja pääset tuomaan käytäntöön hankkimaasi teoreettista osaamista. Työnkuvaasi kuuluu mm. työmaan aikataulutuksen suunnittelu ja seuranta, hankintojen teko, työntekijöiden perehdytys sekä laadunvalvonta. Saat tiimisi alan ammattilaisia, jotka ovat tukenasi kesän ajan. Työaika ma-pe klo 7-15.30. Työt alkaa heti sopimuksen mukaan ja asiakkaalla olisi toiveena, että työntekoa olisi mahdollista jatkaa syksyllä osa-aikaisena opintojen ohella tai mikäli olet valmistumassa niin mahdollisuus myös vakipestiin syksyllä. 

Hakijalta toivomme: työkokemusta työmaalta ja muutaman vuoden korkeakouluopintoja. Aikaisempaa työnjohtokokemusta ei tarvitse olla, sillä sitäkin tärkeämpää on motivaatio ja halu ottaa vastuuta omasta työstä, ja edetä omalla urapolullasi. Eduksi tässä työtehtävässä on hyvät organisointitaidot ja kyky toimia yhteistyökykyisesti haastavissakin tilanteissa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tässä tehtävässä pääset näyttämään potentiaalisi ja kehittymään alan tehtävissä. Kesätyö tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä etenemään urallasi. 

Lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut aloitetaan jo heti hakuaikana. 

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa (ma-pe klo 10-14) HR-konsulttimme Jasmi Hietanen 0406462426 ja Katja Metsäkylä 0447475295.

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on n. 30M€.

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, työnjohtoharjoittelu, työnjohtaja, kesämestari, harjoittelu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.