Työnjohtoharjoittelija, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.1.2023

Tasaista kasvua tekevä tamperelainen rakennusalan yritys hakee TYÖNJOHTOHARJOITTELIJAA kesäksi 2023. Asiakkaamme toimii monipuolisesti sekä uudis- että korjausrakentamisen parissa isommissa ja pienemmissä kohteissa. 

Työnkuvaus: pääset työskentelemään työmaalla monipuolisesti erilaisten työnjohdollisten tehtävien parissa ja pääset tuomaan käytäntöön hankkimaasi teoreettista osaamista. Työnkuvaasi kuuluu mm. työmaan aikataulutuksen seuranta, hankintojen teko, laadunvalvonta yms. Saat tiimiisi alan ammattilaisia, jotka ovat tukenasi harjoittelun ajan.

Tarjoamme: Alkuun hakusessa on työnjohtoharjoittelija kesälle 2023, mutta yrityksellä on katse jo pitkällä tulevaisuudessa ja ajatuksena olisi kasvattaa taloon pitkäaikainen luottotekijä. Yritys tarjoaa loistavan tilaisuuden päästä näyttämään omat taidot työnjohtajan roolissa ja kasvavassa yrityksessä on mahdollisuudet edetä uralla esimerkiksi vastaavan työnjohtajan saappaisiin. Yrityksessä on eteenpäin katsova ja kannustava työkulttuuri. Vastuuta ja vapauksia saa ja niitä annetaan, joten jos tulevaisuuden haaveissa on kuuluisat ”isot saappaat” voivat haaveesi toteutua tulevaisuudessa tässä yrityksessä.

No mitäs toivomme hakijalta: Tähän voisi luetella kaikki maailman taidot ja tiedot, mutta kun me emme hae valmista Supertekijää, vaan aivan tavan tyyppiä. Tyyppiä, joka omaksuu asioita, on aidosti kiinnostunut rakentamisesta ja itsensä kehittämisestä, sekä ottaa ja haluaa vastuuta. Voit olla esim. 2. tai 3. vuoden rakennusalan korkeakouluopiskelija, jolla olisi aikaisempaa työmaakokemusta haalarihommista.  Aikaisempaa työnjohtokokemusta ei tarvitse olla. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta ei tämä työnhaku siihen kaadu, vaikka se olisi mennyt umpeen. Autamme kortin hankinnassa tarvittaessa.

Työt alkaa keväällä 2023 sopimuksen mukaan. Jos tämä herätti Sinussa kipinää, niin lähetä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Haastattelut pidetään alkuvuodesta 2023. Viime kesän työnjohtajien tunnelmia pääset kurkkaamaan täältä: https://vimeo.com/780759791. 

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa Ira Martin 0406766383 ja asiakkuuspäällikkö Matti Helin 045 1233714.

Avainsanat: avoimet työpaikat, kesätyö, kesäduuni, työnjohtoharjoittelu, työnjohtaja, kesämestari, harjoittelu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!