Työnjohtaja X Automaatio

Kokoaikainen

Tampere, Ylöjärvi

Haku päättyy 10.7.2022

Asiakkaamme X Automaatio, etsii dynaamiseen asennustiimiinsä työnjohtajaa johtamaan tuotantolaitosten kone- ja prosessiautomatiikan asennus- ja huoltotöitä. Asiakkaamme on muun muassa keskusvalmistuksiin, sähkösuunnitteluun sekä kone- ja prosessiautomaatioasennuksiin keskittynyt ylöjärveläinen yritys, jolle laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Työnkuva pähkinänkuoressa:
Työnjohtajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään sekä työnjohdollisia tehtäviä hallilta käsin että myös osallistumista Pirkanmaan alueella olevien työkohteiden asennus- ja huoltokeikoille. Osittain työskentelet hallilla koordinoimassa tarviketilauksia ja työntekijöiden tehokasta ajankäyttöä, lisäksi vastaat tulevien kohteiden suunnittelusta ja organisoinnista yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Olet ajan tasalla kentällä tapahtuvista toiminnoista ja pystyt vaikuttamaan nopeasti tapahtumiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta asiakaspalvelun ja työturvallisuuden merkitystä.

Edellytämme:
Aiempien työnjohdollisten tehtävien lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa sähkö- ja automaatiopuolen kenttäkokemusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, tehokasta ajankäytön hallintaa ja vahvaa kustannustietoutta. Sähkökaavioiden ja piirikaavioiden lukutaito on ehdoton edellytys tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

Tarjoamme sinulle:
– mahdollisuuden tulla mukaan osaksi kasvavaa liiketoimintaa
– mahdollisuuden kehittää toimintaa omilla ideoilla ja ammattitaidolla
– avoimen ja motivoituneen työyhteisön, jossa on hyvä tekemisen meininki
– pitkäaikaisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen
Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa, joten lähiesimiehen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. 

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-koordinaattori Camilla Lehto puh. 040 516 9393. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Työnjohtaja, teollisuus, sähköasentaja, automaatioasentaja, vakituinen, kokopäivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.