Työnjohtaja Vantaalle

Kokoaikainen

Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.10.2021

Etsimme motivoitunutta ja innokasta työnjohtajaa asiakasyrityksemme Vantaalla sijaitseville omakoti- ja rivitalotyömaille.

Työnkuvaus:
Työnkuvasi kattaa rakennustöiden johtamisen. Tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään turvallisesti aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti hyvää laatua noudattaen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu sosiaalinen persoona, jonka työskentelyssä näkyy vastuullisuus ja luotettavuus. Tässä on erinomainen tilaisuus esim. vastavalmistuneelle työnjohtajalle (AMK/DI) tai myös kokeneemmalle tekijälle. Lisäksi tietoteknisten valmiuksiesi on oltava hyvällä tasolla, sillä tulet työskentelemään myös erilaisissa toimistotehtävissä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi luotettavaa ja ammattitaitoista kotimaista yritystä, jolla on jo yli 10 vuoden kokemus. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus todella saada vastuuta. Työsi tueksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut sekä täyden tuen työllesi. Kyseessä on kuukausipalkkainen työ ja työssä noudatetaan Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi aiempaa kokemustasi työnjohtajan tehtävistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR Trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: työnjohtaja, vastaava työnjohtaja, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.