Työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.12.2022

Oletko valmis uusiin haasteisiin? Ota urasi seuraavat askeleet asiakasyrityksemme palveluksessa. Asiakkaamme on työnjäljestään ja osaamisestaan ylpeä, vakavarainen yritys, jonka tahto on hoitaa asiat kerralla kuntoon.

Etsimme nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme alkavaan modernisoitavaan kohteeseen. Työnalla kohteen modernisointi ja tekniikan uudistus. Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle sopivaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI), aikaisempaa kokemusta rakennusalalta sekä kykyä pitää pää kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa. Onnistumista edesauttaa myös hyvät organisointitaidot, kyky tulla toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa sekä reilu asenne johtamiseen. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä työskentelemään ainutlaatuisessa työkohteessa mukavien työkavereiden kanssa. Tässä työssä pääset käyttämään laaja-alaisesti aiempaa osaamistasi ja tuomaan esiin myös omia moderneja näkökulmiasi. Työn aloitus heti. Kohde sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä.  

WorkPower toteuttaa ensimmäisen haastattelukierroksen, jonka jälkeen toinen kierros pidetään asiakasyrityksemme puolesta. Luottamukselliset yhteydenotot asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö 0440205057. Palkkatoiveen sisältävän hakemuksen voit laittaa sähköpostitse anne.holso@workpower.fi tai verkkosivujemme kautta. 

Avainsanat: avoimet työpaikat, työnjohto, rakennusmestari, anturavaihe, uudisrakentaminen, runkovaihe 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!