Työnjohtaja vakituiseen työsuhteeseen

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 28.5.2022

Oletko valmis uusiin haasteisiin? Ota urasi seuraavat askeleet asiakasyrityksemme palveluksessa. Asiakkaamme on työnjäljestään ja osaamisestaan ylpeä, vakavarainen yritys, jonka tahto on hoitaa asiat kerralla kuntoon.

Etsimme nyt työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kerrostalotyömaalle, jossa antura vaihe meneillään parhaillaan. Työssäsi pääset työskentelemään työmaavastaavan oikeana kätenä – miksei vasempanakin. Vastaatte yhdessä kohteen etenemisestä aina anturavaiheesta runkovaiheeseen ja siitä eteenpäin. Tehtävässä menestyminen edellyttää alalle sopivaa korkeakoulututkintoa (AMK/DI), aikaisempaa kokemusta rakennusalalta sekä kykyä pitää pää kylmänä hankalissakin paikoissa. Onnistumista edesauttaa myös hyvät organisointitaidot, kyky tulla toimeen erilaisten sidosryhmien kanssa sekä reilu asenne johtamiseen. 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoisessa työkohteessa mukavien työkavereiden kanssa. Tässä työssä pääset käyttämään laaja-alaisesti aiempaa osaamistasi ja tuomaan esiin myös omia näkökulmiasi. Työ on mahdollista aloittaa nopeallakin aikataululla, kuitenkin viimeistään kesäkuun alkuun mennessä. Kohde sijaitsee Hervantajärvellä, joten auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

WorkPower toteuttaa ensimmäisen haastattelukierroksen, jonka jälkeen toinen kierros pidetään asiakasyrityksemme puolesta. Luottamukselliset yhteydenotot asiakkuuspäällikkö Matti Helin p. 045 123 3714. Palkkatoiveen sisältävän hakemuksen voit laittaa sähköpostitse matti.helin@workpower.fi tai verkkosivujemme kautta. 

Avainsanat: työnjohto, rakennusmestari, anturavaihe, uudisrakentaminen, runkovaihe 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.