Työnjohtaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 9.10.2022

Etsimme asiakkaamme alkaville rakennusprojekteille työnjohtajia pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Työn kuvaus:

Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle. Vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannusten hallinta.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Sinulla on rakennusalalle soveltuva koulutus (AMK / DI). Katsomme eduksesi aiemman työmaakokemuksen esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta, mutta aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä ottamaan ensimmäisiä askelia urallasi työnjohdon tehtävissä. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.

Asiakkaamme arvostaa erityisesti seuraavia taitoja:

  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • organisointikykyä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Asiakkaastamme?

Asiakkaallamme rakennetaan asuntojen lisäksi myös hyvää työyhteisöä ja tehdään isojakin juttuja pilke silmäkulmassa. Saat työstäsi palautetta ja esihenkilösi tuen sekä luottamuksen. Saat käyttöösi modernit työkalut ja varmistamme, että perusasiat ovat kunnossa.

Asiakaamme tarjoaa sinulle vakaan työpaikan ja mukavan työyhteisön. Matala hierarkisessa ja ketterässä organisaatiossa on helppoa työskennellä. Työntekijöihin luotetaan ja tarjotaan mahdollisuus ottaa vastuuta. Lisäksi asiakkaamme organisaatiossa on hyvät etenemismahdollisuudet sekä yksilöllinen urapolku.

He tarjoavat hyvät työsuhde-edut kuten yhteiset harrastus ja virkistysmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajat vakuutukset.

Asiakkaallamme on hyvä vauhti päällä ja kovat tavoitteet, mutta samalla osataan pitää myös hauskaa!

Jätäthän hakemuksesi pian! Haku päättyy 9.10.2022!

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Rantanen, Asiakkuuspäällikkö
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, työnjohtaja, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Vantaa, Espoo, 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.