Työnjohtaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 13.2.2022

Moro! Haemme asiakkaallemme työnjohtajaa sisätilasaneerauskohteeseen Helsinkiin.

Työnkuvaus:
Työnjohtajana vastaat laajoista työmaakokonaisuuksista hyvällä suunnittelulla sekä aktiivisella valvonnalla. Johdat niin ihmisiä kuin asioita, vastaat työnlaadusta, sekä teet yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannusten hallinta. Voit olla vasta urasi alussa, me annamme tarvittavaa tukea työn alussa kuin myös jatkossakin. Yritykseltä löytyy erilaisia projekteja ja osaamistasoasi sopivasti haastavaa työtä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu). Sinulla on alan koulutusta esimerkiksi ammattikorkeakoulusta. Edellytämme myös sujuvaa vuorovaikutustaitoa ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on jämäkkä ja määrätietoinen asenne ja osaat vaatia laadukasta työn jälkeä. Ymmärrät rakennusalan säädöksiä ja määräyksiä. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi luotettavaa ja ammattitaitoista kotimaista yritystä, jolla on pitkä kokemus alalta. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus todella saada vastuuta. Työsi tueksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut sekä täyden tuen työllesi. Kyseessä on kuukausipalkkainen työ ja työssä noudatetaan Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut haku ajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi aiempaa kokemustasi työnjohtajan tehtävistä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
0405441110 (ark. 10-16)

Avainsanat: työnjohtaja, vastaava mestari, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.