Työnjohtaja / tuotannonsuunnittelija

Kokoaikainen

Tuusula

Haku päättyy 21.8.2022

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kellokosken Koneistus Oy:lle osallistuvaa ja motivoitunutta työnjohtajaa / tuotannonsuunnittelijaa. 

Kellokosken Koneistus Oy on vuonna 1996 perustettu alihankintakoneistamo, jonka toiminta-ajatuksena on dynaaminen ja asiakaskeskeinen lähestymistapa asiakkaidensa alihankintatarpeisiin. Kellokosken Koneistus Oy:n moderneilla CNC-työstökoneilla sujuvat vaativatkin asiakastilaukset, ja lisäksi yrityksessä tehdään myös koneistuksiin liittyviä hitsaus- ja kokoonpanotöitä. Tällä hetkellä Kellokosken Koneistus Oy:llä työskentelee 15 kone- ja metallialan ammattilaista.

Työpäiväsi:

Tehtävässä toimit työnjohtajan ja tuotannonsuunnittelijan yhdistelmäroolissa, jossa varmistat koneistamon työpäivien sujuvan toiminnan, osallistut tarvittaessa itsekin koneistamiseen sekä optimoit tuotantoa ja tuotannon koneita. Vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa tuotannon ohjeistuksesta ja varmistat koneistamon sujuvan ja tehokkaan toiminnan. Pääset työssäsi vaikuttamaan konkreettisesti koneistamon operatiiviseen toimintaan sekä luomaan erilaisia kehitysideoita. Pienellä pajalla tehtäväsi eivät rajoitu vain omalle tontillesi, vaan tilanteen vaatiessa tartut reippaalla asenteella myös muihin pajan työtehtäviin.

Arvostamme:

 • Soveltuvaa teknistä tutkintoa ja aiempaa työkokemusta vastaavista teollisuuden työnjohtajan / tuotannonsuunnittelijan tehtävistä
 • Aikaisempaa kokemusta CNC-koneistuksesta
 • Osaamista Fanuc-, Mazak-, sekä Mastercam-ohjelmoinnista
 • Motivoitunutta ja ahkeraa työasennetta
 • Kiinnostusta työtapojen ja -menetelmien kehittämiseen
 • Ihmisläheistä työasennetta sekä taitoa ohjata ja motivoida tuotannon henkilöstöä
 • Hyvää suomen ja kohtalaista englannin kielen taitoa

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

 • Mielenkiintoisen työnkuvan esimiestehtävissä
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan tuotannon sujuvuuteen ja yrityksen toimintatapoihin
 • Modernit työvälineet
 • Mukavan ja tiiviin työyhteisön
 • Työsi alkuun saat kattavan perehdytyksen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Kellokosken Koneistukselle vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivomme, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, että täytät yhteystietosi ja liität mukaan CV:si sekä mahdollisesti pari sanaa itsestäsi hakemuskenttään.

Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-14 välillä HR-konsultti Elina Hynninen: 044 745 5170 tai elina.hynninen@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.