Työnjohtaja sisävaiheen mestariksi

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 22.8.2022

Haasta itsesi ja lähde sisävaiheen mestariksi oppilaitosrakennus työmaalle! 

Etsimme sisävaiheen mestaria, jonka valvonnan alla muun muassa väliseinätyöt, laattatyöt, mattotyöt ja alakattotyöt. Koulutustaustasi voi olla esim. rakennusmestari tai -insinööri, mutta se ei ole välttämätöntä. Sinulla voi olla siis opinnot vielä kesken tai loppusuoralla, kuitenkin niin, että pystyt sitoutumaan pestiin. Kohteen arvioitu kesto toukokuulle 2023. Työllistyt aluksi WorkPowerin kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksen kirjoille. Kyseisen työmaan valmistuttua, halutessasi töille on jatkoa uudessa kohteessa. 

Vaikka haemme työnjohtajaa, tulee Sinun olla työmaalla valmis tarttumaan toimeen itsekin ja tarvittaessa näyttämään mallia muille työntekijöille. Juoksupoikaa ei haeta, vaan itsenäiseen työhön pystyvää kaveria, joka ottaa vastuun omasta tehtäväkentästä, muun tiimin tuella tietysti. Hakemamme työnjohtaja voi olla kokenut konkari tai uransa alkutaipaleella oleva tekijä, joka on valmis sitoutumaan ja kehittämään itseään alan ammattilaisena. Yritys tarjoaa koko organisaation tuen tehtävässä menestymiseen sekä nykyaikaiset työkalut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi välittömästi ja kerro siinä jo valmiiksi millaisissa kohteissa olet aiemmin työskennellyt sekä palkkatoiveesi. Haastatteluja toteutetaan jo haku aikana. 

Alkuhaastattelut ja tiedustelut hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kautta, ja luottamukselliset yhteydenotot ja lisätiedot Asiakkuuspäällikkö Matti Helin p. 0451233714 & Myyntikonsultti Ira Martin p. 0406766383

Toivottavasti kuulemme Sinusta!

avainsanat: avoimet työpaikat, työnjohtaja, sisävaiheen mestari, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.