Työnjohtaja saneerauskohteisiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 25.10.2021

Haemme uusia työnjohtajia – niin vastaavia kuin uransa alussa olevia – asiakasyrityksemme saneerauskohteisiin pääkaupunkiseudulla. Asiakasyrityksemme on rakennusalan yritys, joka toteuttaa saneeraustöitä taloyhtiöille ja yrityksille. Yritys tekee vahinkokorjauksia, kiinteistöremontteja ja muutosremontteja RALA-pätevyyden siivittämänä. Tavanomaiset kohteet ovat kerrostaloja, hotelleja, ravintoloita ja liiketiloja.

Työnkuvaus:
Työnjohtajana vastaat laajoista työmaa kokonaisuuksista hyvällä suunnittelulla ja aktiivisella valvonnalla. Johdat niin ihmisiä kuin asioita, vastaat työnlaadusta, sekä teet yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannusten hallinta. Voit olla vasta urasi alussa, me annamme tarvittavaa osaamista ja tukea työn alussa kuin myös jatkossakin. Yritykseltä löytyy erilaisia projekteja ja osaamistasoasi sopivasti haastavaa työtä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu). Sinulla on alan koulutusta, olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa ja sinun on mahdollista jatkaa harjoittelun jälkeen vakituisena työntekijänä. Edellytämme myös sujuvaa vuorovaikutustaitoa ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on jämäkkä ja määrätietoinen asenne ja osaat vaatia laadukasta työn jälkeä. Ymmärrät rakennusalan säädöksiä ja määräyksiä. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle:
Kasvavan ja nuorekkaan yrityksen ilmapiiri on välittävä ja pääset vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen ja päätöksentekoon. Työntekijöistä pidetään huolta; saat täyden liikuntaedun ilman omavastuuta, kattavat työterveyspalvelut ja säännölliset tyky-päivät. Pystyt vaikuttamaan palkkaasi omalla työsuorituksella; tulospalkkausjärjestelmässä ei ole ylärajaa. Perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti, kuitenkin apua ja tukea löytyy myös aina läheltä.

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi aiempaa kokemustasi työnjohtajan tehtävistä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR trainee Sari Kiiski
sari.kiiski@workpower.fi

Avainsanat: työnjohtaja, vastaava mestari, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.