Työnjohtaja putkistosaneerauksiin

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Vantaa

Haku päättyy 31.1.2022

Etsimme Aarsleff Oy:lle työnjohtajaa vastaamaan kunnallisten viemärilinjojen saneeraustyömaista. Töitä tehdään ympäri Suomea, joten odotamme valmiutta reissutyöhön.

Aarsleff Oy on osa kansainvälistä Aarsleff -konsernia, joka on Euroopan suurin putkistojen saneerausyritys. He toimittavat innovatiivisia ratkaisuja erilaisiin viemäriongelmiin ja ovat erikoistuneet viemärien saneerauksiin sukkasujutusputkella. Aarsleffilla on vankka ja pitkä kokemus sekä kuntien että kiinteistöjen vaativista putkistosaneerauksista.

Työnkuva:
Työnjohtajana Aarsleffilla tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti putkistosaneerausten suunnittelusta ja toteutuksesta. Painopisteesi on töiden valmistelussa sekä työn valvomisessa. Suunnitteluvaiheen työt pitävät sisällään esimerkiksi töiden aikatauluttamisen, tarvittavien työlupien hakemisen ja alihankintasopimusten tekemisen. Työmaan ollessa käynnissä työnjohtaja muun muassa valvoo työtä, hyväksyy työntekijöiden tunnit, huolehtii laskutuksesta ja osallistuu työmaakokouksiin. Työtehtäviin kuuluu myös kalustosta huolehtiminen. Työnjohtaja valvoo, että työt sujuvat suunnitelmien ja aikataulujen mukaan turvallisesti ja laadukkaasti. Hän tekee tiivistä yhteistyötä sekä oman organisaation myynnin ja laskennan kanssa että tilaajan organisaation kanssa ja tiedottaa urakan etenemisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai kokemusta vesihuolto/infrarakentamisesta
  • aikaisempaa työkokemusta työnjohtajan työstä
  • oman auton käyttömahdollisuutta sekä valmiutta reissutyöhön
  • järjestelmällistä ja suunnitelmallista työotetta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle: Pitkän ja vakaan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tukea työhösi saat pitkään alalla toimineelta suomalaiselta organisaatiolta kuin myös taustalla toimivalta isolta kansainväliseltä konsernilta. Aarsleffillä sinua odottavat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät!

Hakuprosessi:
Mikäli kiinnostuit paikasta, ota yhteyttä suoraan Teemu Rantaseen (teemu.rantanen@workpower.fi / puh. 040 544 1110 ark. 9-16) ja kysy lisätietoja!

Työt alkavat nopealla aikataululla sopivan henkilön löydyttyä alku kevään 2022 aikana. Jätä siis hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Haastatteluprosessi on kaksivaiheinen ja ensimmäinen haastattelu suoritetaan etäyhteyden välityksellä.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
040 544 1110

Avainsanat: infrarakentaminen, rakennusala, rakennustyö, työnjohtaja, putkistosaneeraus, kokopäivätyö, Nurmijärvi

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.