Työnjohtaja purkutyömaalle

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 31.7.2024

Etsimme nyt työnjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen purku-urakkaan Tampereelle.

Asiakasyrityksemme elokuussa alkava purku-urakka on vailla asiansa osaavaa työnjohtajaa. 

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus purku-urakoiden johtamisesta ja/tai vastaavana mestarina toimimisesta. 

Työsuhde on määräaikainen, kohteen koko keston ajan. Työn aloitus elokuun 2024 aikana.

Toivomme hakijalta löytyvän:

  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.
  • Joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.
  • Hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoja.

Tehtävään voit hakea verkkosivujemme hakulomakkeen kautta tai lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostitse matti.helin@workpower.fi JA anne.holso@workpower.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa asiakkuuspäällikkö Matti Helin p. 045 123 3714 ja asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö p. 044 020 5057.

Avainsanat: purkutyö, työnjohtaja, rakennusala, Tampere

Ilmoitusnumero: 108449510

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus