Työnjohtaja Premekonille

Kokoaikainen

Lemi, Luumäki, Lappeenranta, Imatra, Savitaipale

Haku päättyy 5.2.2023

Etsimme hitsaavan henkilöstön työnjohtajaa asiakkaallemme Premekon Oy:lle Lappeenrannan Joutsenoon.  

Premekon Oy on yksityisessä omistuksessa oleva metallialan yritys, joka on erikoistunut teollisuuden hoitotasojen ja porrastornien valmistukseen. Premekonin erikoisalaa ovat hoitotasojen kokonaistoimitukset: mittatilaustyönä 3D-suunnittelusta aina asennukseen saakka. Premekonin asiakkaisiin kuuluvat useat johtavat teollisuusyritykset ja teollisuuden laitevalmistajat Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Premekon työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä ja sillä on ajanmukaiset toimisto- ja tuotantotilat Joutsenon teollisuusalueella Lappeenrannassa.

Työtehtäviäsi ovat:

Tässä tehtävässä toimit hitsaavan henkilöstön työnjohtajana. Teet aktiivisesti yhteistyötä laatupäällikön ja suunnittelun kanssa kehittäen rakenteita ja toimintamalleja sekä huolehtien laatudokumentoinnissa tarvittavan tiedon keräämisestä. Työtehtäviisi kuuluu myös tiimisi työturvallisuusasiat sekä tuotannon kehittäminen.

Toimit esihenkilönä 15–20 henkilön tiimille. Esihenkilönä vastaat mm. työvuorolistojen teosta, aikataulutuksista, lomista, työntekijöiden kouluttamisesta ja valvot järjestelmien oikeaoppista käyttöä. Lisäksi olet avainasemassa huolehtimassa henkilöstösi hyvinvoinnista ja edistämässä tiimin työskentelyn päivittäistä sujumista. Työajastasi vietät noin puolet toimistotehtävissä ja puolet pajan puolella.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista hitsaavan henkilöstön työnjohdollisista tehtävistä konepajalla
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. kone-/metallitekniikan insinööri/DI – IWS-/tai IWE-koulutus katsotaan eduksesi
  • Ymmärrystä hitsauksesta ja siihen liittyvistä pätevyyksistä
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, venäjän kielen taito on eduksesi
  • Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja toimia esihenkilötehtävissä ja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa
  • Esihenkilötoimintasi perustana on oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus ja ihmisläheisyys
  • Oma-aloitteista ja joustavaa työotetta
  • Näppäryyttä käyttää eri toiminnanohjausjärjestelmiä sekä MS Office -ohjelmistoja

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle:

Pääset mukaan osaavaan ja huumorintajuiseen työyhteisöön, jossa vallitsee hyvä työilmapiiri. Premekonilla on paljon pitkäaikaisia työsuhteita eli heillä viihdytään pitkään. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Premekon tukee työntekijöiden liikuntamahdollisuuksia tarjoamalla etuuksia mm. kuntosaliin, tennisvuoroihin ja uimahalleihin. Lisäksi yrityksellä on laaja vakuutuspaketti, joka kattaa mm. tapaturmat. Työtä tehdään pajalla liukuvin työajoin ja kahdessa vuorossa – iltavuoroviikkoja on noin 4–5 viikon välein. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Premekonille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Lisätietoa rekrytointiprosessista:

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin verkkosivujen kautta. Hakeminen on helppoa – riittää, kun jätät meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja CV:si mahdollisen vapaamuotoisen hakemustekstin kera. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10–14 välillä HR-konsultti Elina Kari: 044 745 5170 tai elina.kari@workpower.fi. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän soittopyynnön tai laita tekstiviestiä perään, niin soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. 

#työnjohto #hitsaus #lappeenranta #joutseno #metalliala

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!