Työnjohtaja, Nokia

Kokoaikainen

Pirkkala, Valkeakoski, Ylöjärvi, Tampere, Nokia, Lempäälä

Haku päättyy 20.10.2022

Etsimme asiakasyrityksellemme työnjohtajaa lokakuussa alkavaan kerrostalokohteeseen!

Asiakasyritys on alalla jo pitkään toiminut kotimainen perheyritys, joka seisoo työnsä takana. Monet rakennusprojektit ovat siis jo valmistuneita ja uuttaa projektia pukkaa valmistuneiden tilalle. Seuraava hanke rakennutetaan Nokialle ja lähtölaskenta aloitukselle voi pian alkaa, nimittäin työt alkavat sovitusti lokakuussa 2022. Työt loppuvat kohteen valmistuttua hamassa tulevaisuudessa. 

Yritys tarjoaa koko organisaation tuen tehtävässä menestymiseen sekä nykyaikaiset työkalut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työn sarkaa ja kerroksia kohteessa riittää, joten tehtävään soveltuvalla henkilöllä pysyy niin punaiset kuin muunkin väriste langat käsissä. Lisäksi vuorovaikutus- ja johtamistaidoista on hyvä olla käsitystä vähintään 1-2 vuoden kokemuksen rintaäänellä. 

Oletko etsimämme johtaja? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi välittömästi ja kerro siinä jo valmiiksi koulutuksestasi, palkkatoiveestasi ja aiemmista työkohteistasi. 

Työllistyt asiakasyrityksen kirjoille. Alkuhaastattelut ja tiedustelut hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kautta, ja luottamukselliset yhteydenotot Asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö p. 044 020 5057 / anne.holso@workpower.fi, Myyntikonsultti Ira Martin p. 0406766383 / ira.martin@workpower.fi

Toivottavasti kuulemme Sinusta!

Avainsanat: Työnjohtaja, työmaamestari, kokoaikainen, vuokratyösuhde, rakennus, Tampere, Pirkanmaa, Nokia

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.