Työnjohtaja korjausrakentamiseen

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 4.7.2022

Huomio työnjohtajat! Etsimme nyt korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme työnjohtajaa Helsinkiin. Työt kestävät alustavasti lokakuun 2022 loppuun, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.

Työn kuvaus:

Työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset laadukkaalle ja suunnitelmalliselle rakentamiselle. Vastaat työvaiheiden aikataulusta ja suunnittelusta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä yhteistyöstä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannusten hallinta.

Minkälaista tyyppiä etsimme?

Olet joko opintojesi loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut työnjohtaja. Sinulla on taustallasi soveltuvia opintoja joko korkeakoulusta (amk/yliopisto) tai ammattioppilaitoksesta. Olet kerryttänyt työmaakokemusta esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta, erityisesti aiempi kokemus korjausrakentamisen puolelta katsotaan eduksesi. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä ottamaan ensimmäisiä askelia urallasi työnjohdon tehtävissä. Arvostamme halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin.

Arvostamme erityisesti seuraavia asioita:

  • hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta
  • organisointikykyä
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Hakuprosessista:

Kontaktoimme hakijat hakujärjestyksessä, ja toteutamme haastattelut etäyhteyksin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttä, joten älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Rantanen, Asiakkuuspäällikkö
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. 10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyö, raksa, työnjohtaja, Uusimaa, pääkaupunkiseutu, Helsinki

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.