Työnjohtaja kerrostalotyömaalle Tampereelle!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 18.9.2022

Haasta itsesi ja lähde työnjohtajaksi alkavalle kerrostalotyömaalle Tampereelle!

Etsimme nyt yhteistyössä kotimaisen vakavaraisen asuntorakentamiseen keskittyneen yrityksen kanssa työnjohtajaa alkavalle kerrostalotyömaalle Tampereelle. Alueelle on tulossa yhteensä neljä 100 asunnon kerrostaloa, joista ensimmäistä aletaan kohtapuoliin rakentamaan. Työssäsi tulet huolehtimaan siitä, että työt edistyvät aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti, hyvää rakennustapaa noudattaen. Työllistymisen edellytyksenä on AMK/DI-tason korkeakoulutus.

Vaikka haemme työnjohtajaa, tulee Sinun olla työmaalla valmis tarttumaan toimeen itsekin ja näyttämään mallia muille työntekijöille. Hakemamme työnjohtaja voi olla kokenut konkari tai uransa alkutaipaleella oleva tekijä, joka on valmis sitoutumaan ja kehittämään itseään alan ammattilaisena. Yritys tarjoaa koko organisaation tuen tehtävässä menestymiseen sekä nykyaikaiset työkalut ja kilpailukykyisen palkkauksen. Aloitus syyskuun alussa 2022.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi välittömästi ja kerro siinä jo valmiiksi millaisissa kohteissa olet aiemmin työskennellyt sekä minkälaisia haasteita etsit tällä hetkellä.

Alkuhaastattelut ja tiedustelut hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kautta, ja luottamukselliset yhteydenotot Asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö p. 044 020 5057 / anne.holso@workpower.fi . 

Toivottavasti kuulemme Sinusta!

Avainsanat: Työnjohtaja, työmaamestari, kokoaikainen, vuokratyösuhde, rakennus, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.