Työnjohtaja Kellokosken Koneistus Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa

Haku päättyy 19.12.2021

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi? Oletko CNC-koneistuksen ammattilainen, mutta kiinnostunut siirtymään työnjohdollisiin tehtäviin?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kellokosken Koneistus Oy:lle innokasta ja kehityshaluista työhön osallistuvaa työnjohtajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kellokosken Koneistus Oy on vuonna 1996 perustettu alihankintakoneistamo, jonka toiminta-ajatuksena on dynaaminen ja asiakaskeskeinen lähestymistapa asiakkaidensa alihankintatarpeisiin. Kellokosken Koneistus Oy:n moderneilla CNC-työstökoneilla sujuvat vaativatkin asiakastilaukset, ja lisäksi yrityksessä tehdään myös koneistuksiin liittyviä hitsaus- ja kokoonpanotöitä. Tällä hetkellä Kellokosken Koneistus Oy:llä työskentelee 15 kone- ja metallialan ammattilaista.

Työpäiväsi

Tehtävässä toimit työhön osallistuvana työnjohtajana varmistaen koneistamon työpäivien sujuvan toiminnan, sekä osallistut tarvittaessa myös itse koneistamiseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan konkreettisesti koneistamon operatiiviseen toimintaan, sekä luomaan erilaisia kehitysideoita. Sinulla on työhösi ihmisläheinen sekä kehittämislähtöinen ote ja nautit uudistuksista, sekä haluat edelleen parantaa koneistamon toimintatapoja. Työpäiväsi ovat maanantaista perjantaihin, ja työaikasi ovat joustavasti aamu/päivävuoron puitteissa. Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta CNC-koneistuksesta
  • Osaamista Fanuc-, Mazak-, sekä Mastercam-ohjelmoinnista
  • Innostusta työtapojen ja -menetelmien kehittämiseen
  • Eteenpäin katsovaa ja ihmisläheistä työasennetta
  • Hyvää suomen ja kohtalaista englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan esimiestehtävissä, Kellokosken Koneistuksen modernien työvälineiden parissa mukavassa työyhteisössä. Työsi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

Nelli Heikkinen, HR-koordinaattori
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: työnjohtaja, työhön osallistuva työnjohtaja, työnjohto, cnc-koneistaja, cnc-koneistus, koneistamo

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.