fbpx

Työnjohtaja HRV-Palvelut

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 3.10.2021

Asiakkaamme, HRV-Palvelut, etsii dynaamiseen asennustiimiinsä työnjohtajaa johtamaan puhdas- ja jätevesipuolen asennus- ja huoltotöitä. HRV-Palvelut Oy on vuodesta 2010 asti toiminut perheyritys, jolle laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita. Yrityksen uudet toimitilat sijaitsevat Tampereen Ruskossa.

Työnkuvaus:
Työnjohtajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään sekä työnjohdollisia tehtäviä hallilta käsin että myös osallistumista Pirkanmaan alueella olevien työkohteiden asennus- ja huoltokeikoille. Hallilta käsin koordinoit muun muassa työmaiden suunnittelua ja toteutusta, lisäksi vastaat oman toimialueen kuluttaja-asiakkuuksien hoitamisesta, tarjouslaskennasta sekä osittain myös myynnistä. Olet ajan tasalla kentällä tapahtuvista toiminnoista ja pystyt vaikuttamaan nopeasti tapahtumiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta asiakaspalvelun ja työturvallisuuden merkitystä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, viikkotyöaika on 37,5 h/vko.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Aiempien työnjohdollisten tehtävien lisäksi odotamme sinulta teknistä ymmärrystä ja aiempaa kokemusta esimerkiksi LVIS-alalta tai rakennustehtävistä. Edellytämme kokemusta talotekniikasta, esim putki, sähkö tai muu kokemus. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, tehokasta ajankäytön hallintaa ja vahvaa kustannustietoutta. Toivomme, että sinulla on C-ajokortti ja olet valmis satunnaiseen puhelinpäivystykseen. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

Tarjoamme:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi ketterää liiketoimintaa, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa kohteissa ja monipuolisissa tehtävissä. Ympärilläsi toimii tiivis työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen osaamiseen perustuvan palkkauksen. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö: Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi / puh. 040 516 9393

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen camilla.lehto@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Työnjohtaja, vakituinen, kokopäivätyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Työelämätaidot – ole rohkeasti loistava!

Pysähdytkö koskaan miettimään, mikä on sujunut työssäsi hyvin tai mitä voisit mahdollisesti tehdä paremmin? Onko sinulla mahdollisuus perehtyä omiin työelämätaitoihisi työn ohessa? Suunnitteletko tulevaa päivää tai työviikkoa, vai sujahtavatko päivät ohi sen kummemmin ajattelematta? Tässä muutamia ajatuksia meiltä aiheeseen liittyen.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.