Työnjohtaja, ETH Group Oy

Kokoaikainen

Eura

Haku päättyy 14.8.2022

Etsimme asiakkaallemme ETH Groupille Euraan työnjohtajaa konepajahallien monipuolisiin työtehtäviin.

ETH Group on yksi Suomen merkittävimmistä toimijoista teollisuuden ja voimalaitosten asennus-, huolto- ja kunnossapitotöissä.

Työnkuvaus:
Vastuullasi on konepajalla tapahtuvien töiden organisointi ja suunnittelu. Lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin talon omienkin projektipäälliköiden ja työntekijöiden kanssa. Vastaat itsenäisesti uusien asiakastilausten vastaanotosta ja oikeiden materiaalien hankinnasta, sekä siitä, että ne tulevat perille oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Hakijalta odotamme kokemusta työnjohtotehtävistä sekä teknisen alan koulutusta. Voit olla esimerkiksi insinööri tai teknikko tai olet voinut hankkia tarvittavan osaamisen työkokemuksen kautta. Edellytämme hakijalta myös aikaisempaa kokemusta teollisuudesta ja esimerkiksi hyvä materiaalituntemus ja hitsausosaaminen katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 7-15:30 välisenä aikana.

Lisäksi toivomme sinulta:
– piirustusten lukutaitoa
– 2D-ohjelmien osaamista
– hyviä IT-taitoja
– kykyä työskennellä tiimissä

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään haastavassa ja monipuolisessa työnkuvassa. Sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaprosesseja ja tuoda mukaan omia näkemyksiä ja ajatuksia työympäristön parantamiseksi. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään ETH Groupin tiloissa. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan! Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta!

Lisätietoja:
HR-konsultti
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232

Avainsanat: työnjohtaja, konepaja, teollisuus, päivätyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.