Työnjohtaja allianssi hankkeeseen, Tampere

Kokoaikainen

Tampere, Nokia, Lempäälä, Pirkkala

Haku päättyy 12.12.2022

Etsimme yhteistyökykyistä työnjohtajaa allianssilla toteutettavaan hankkeeseen Tampereelle!

Tulet työllistymään suoraan yritykseen, jossa arvostetaan rentoa, rehtiä ja rohkeaa tekemistä. Yritys toimii pääasiassa Pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan alueilla. Kyseinen kohde sijaitsee Tampereen keskustan läheisyydessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Tulet työskentelemään toimitilarakentamisen parissa, joiden hankekoot ovat n. 1-5milj. 

Jos sinulta löytyy kokemusta toimitilarakentamisesta, mainitsethan siitä hakemuksessasi! Asiakkaallemme tärkeintä on kehittymishalu, tiimitaidot sekä tekevä asenne. Vähintään parin vuoden kokemus alalta katsotaan eduksi. Tulet rekrytoitumaan suoraan asiakasyritykseemme ja me autamme Sinua koko hakuprosessin läpi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen!

Rekrytointia hoitaa WorkPower Rakennus Oy:n asiakkuuspäällikkö Anne Hölsö sekä Myynti konsultti Ira Martin.

Lisätietoja tarvittaessa:

Anne Hölsö p. 0440205057 / anne.holso@workpower.fi

Ira Martin p 0406766383 / ira.martin@workpower.fi

Avainsanat: työnjohtaja, toimitilarakentaminen, kokopäivätyö, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!