Työhön osallistuva työnjohtaja

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi

Haku päättyy 3.3.2024

Kiinnostaisiko monipuolinen työnkuva metallialalla työnjohdollisten tehtävien parissa? Löytyykö sinulta esihenkilökokemusta sekä ”kädet saveen” -asennetta? 

Haemme nyt asiakkaallemme Keravan Teräsmiehet Oy:lle työhön osallistuvaa työnjohtajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Keravan Teräsmiehet Oy on vakaa ja kotimainen metallialan perheyritys, joka on keskittynyt laadukkaiden ohutlevyosien ja kokonaisuuksien alihankintavalmistukseen. Yritys on erikoistunut ohutlevymekaniikan lisäksi laaja-alaisesti muun muassa kokoonpanoon ja suunnitteluun. Tuotteet tulevat käyttöön mm. elintarviketeollisuuden, lääketieteen ja rakennustekniikan aloille. 
 

Työpäiväsi 

Työpäiväsi sisältävät tehokasta työtilausten hallinnointia, suunnittelua ja aikataulutusta yhteistyössä myynnin kanssa. Vastuullasi on noin 20-henkisen tuotannon päivittäinen työnjohtaminen. Huolehdit töiden ja osien oikea-aikaisesta valmistumisesta, jotta työt etenevät sujuvasti ja suunnitellusti. Tarvittaessa autat tuotannollisissa tehtävissä omien taitojesi ja kokemuksesi mukaan. Trukinajotaito on tehtävän kannalta välttämätön. Eduksesi katsomme metallialan osaamisen, työnjohtokokemuksen, hyvät IT-taidot sekä kyvyn kehittää toimintatapaa ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. Käytössä on Teknologiateollisuuden TES. 

Arvostamme 

  • Kokemusta työnjohdollisista tehtävistä 
  • Metallialan kokemusta  
  • Suunnitelmallisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä hyvää priorisointikykyä 
  • Oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta 
  • Hyviä sosiaalisia taitoja 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen monipuolisissa työhön osallistuvan työnjohtajan tehtävissä ja perehdytyksen työhösi sekä mahdollisuuden kehittää omaa työskentelytapaa. Mukavan ja reilun työnantajan ohella tukenasi on ammattitaitoinen ja pitkäaikainen työporukka. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.  

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa edelleen kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai vasta aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. 

Hakuprosessi 

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää? 

HR-konsultti Adna Mohamed 
adna.mohamed@workpower.fi 
040 355 3188  

Avainsanat: Työnjohtaja, työhön osallistuva työnjohtaja, metallityöntekijä 

Ilmoitusnumero: 95168705

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus