Työhön osallistuva työnjohtaja

Kokoaikainen

Nurmijärvi, Sipoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava

Haku päättyy 10.12.2023

Kiinnostaisiko monipuolinen työnkuva höyry- ja lämpölaitteiden parissa? Löytyykö sinulta esimieskokemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä?

Etsimme nyt asiakkaallemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on kokonaisvaltainen energiapalvelujen tuottaja, joka toteuttaa asiakkailleen joustavia energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Yritys myy energiantuotannon laitteita, projektoi höyry- ja lämpölaitoksia sekä tuottaa huolto- ja varaenergiapalveluita.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät työtilausten hallinnointia, huoltokäyntien suunnittelua sekä työntekijöiden päivittäistä työnjohtamista Keravan toimipisteellä. Lisäksi osallistut myös huoltotehtäviin, jotka sisältävät erilaisia höyry- ja lämpökeskuksiin liittyviä sähköisiä ja mekaanisia huolto- ja asennustöitä pääosin asiakkaiden luona, mutta osin myös Keravalla sijaitsevalla huoltohallilla. Tehtäviin kuuluvat mm. höyry- ja lämmityskattiloiden huoltoja ja korjauksia, sekä polttolaitteiden säätö-, huolto- ja asennustehtäviä. Eduksi katsomme kokemuksen sähkö- tai automaatioalan työtehtävistä, tai höyry-/lämpölaitoksilla työskentelystä.

Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.30–16.00, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojesi suhteen. Noin puolet työajastasi kuluu työnjohdollisissa tehtävissä, jonka lisäksi toimit erilaisten huolto- ja asennustehtävien parissa. Työsuhteessasi sovelletaan Paltan työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
  • Osaamista sähkö-, sähköautomaatio- tai mekaanisista asennuksista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista asennetta
  • Valmiutta liikkuvaan työhön
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan asiakkaallemme, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi vastuullisissa ja monipuolisissa työnjohdon tehtävissä. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja kattavan perehdytyksen jälkeen pääset toimimaan mielenkiintoisessa toimenkuvassa vaihtelevissa työtehtävissä. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Asiakkaamme tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työterveyshuollon ja lounasedun.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille suoraan kotisivujemme kautta.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005

Avainsanat: työhön osallistuva työnjohtaja, työnjohtaja, asentaja, huoltoasentaja, sähköasentaja, sähköautomaatioasentaja, liikkuva työ

Ilmoitusnumero: 88177046

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus