Työhön osallistuva työnjohtaja Höyrytys Oy:lle

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo

Haku päättyy 9.10.2022

Kiinnostaisiko monipuolinen työnkuva höyry- ja lämpölaitteiden parissa? Löytyykö sinulta esimieskokemusta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä?

Etsimme nyt asiakkaallemme Höyrytys Oy:lle työhön osallistuvaa työnjohtajaa Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Höyrytys Oy on kokonaisvaltainen energiapalvelujen tuottaja, joka toteuttaa asiakkailleen joustavia energiaratkaisuja lämmön, höyryn ja sähkön tuotantoon. Yritys myy energiantuotannon laitteita, projektoi höyry- ja lämpölaitoksia sekä tuottaa huolto- ja varaenergiapalveluita. Höyrytys Oy toimii valtakunnallisesti eri paikkakunnilla, päätoimipaikkanaan Kerava. Liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa työllistäen tällä hetkellä 35 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät työtilausten hallinnointia, huoltokäyntien suunnittelua sekä työntekijöiden päivittäistä työnjohtamista Keravan toimipisteellä. Lisäksi osallistut myös huoltotehtäviin, jotka sisältävät erilaisia höyry- ja lämpökeskuksiin liittyviä mekaanisia ja sähköisiä huolto- ja asennustöitä pääosin asiakkaiden luona, mutta osin myös Keravalla sijaitsevalla toimipisteellä. Tehtäviin kuuluvat mm. höyry- ja lämmityskattiloiden huoltoja ja korjauksia, sekä polttolaitteiden säätö-, huolto- ja asennustehtäviä.  Eduksi katsomme kokemuksen sähkö- tai automaatioalan työtehtävistä, tai höyry-/lämpölaitoksilla työskentelystä.

Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 7.30–16.00, mutta toivomme sinulta joustavuutta työaikojesi suhteen. Noin puolet työajastasi kuluu työnjohdollisissa tehtävissä, jonka lisäksi työllistyt erilaisten huolto- ja asennustehtävien parissa. Työsuhteessasi sovelletaan Paltan työehtosopimusta.

Arvostamme

  • Kokemusta työnjohdollisista tehtävistä
  • Osaamista sähkö-, sähköautomaatio- tai mekaanisista asennuksista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteista asennetta
  • Valmiutta liikkuvaan työhön
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle

Työllistyt suoraan Höyrytys Oy:lle, joka tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi vastuullisissa ja monipuolisissa työnjohdon tehtävissä. Sinua tuetaan ammatillisessa kasvussasi ja kattavan perehdytyksen jälkeen pääset toimimaan mielenkiintoisessa toimenkuvassa vaihtelevissa työtehtävissä. Mukavan työporukan lisäksi saat kannustavat esimiehet, jotka ovat tukenasi jokapäiväisessä työssäsi. Höyrytys Oy tarjoaa myös kattavasti erilaisia henkilöstöetuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työterveyshuollon ja lounasedun.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten asiakkaamme pyynnöstä toivommekin, että hakemukset lähetetään WorkPowerin kautta ja käännyt puoleemme, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen.

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.