Työhön osallistuva työnjohtaja Foodiq Oy:lle

Kokoaikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 6.12.2021

Onko sinulla kokemusta työstä elintarviketeollisuudessa? Oletko luontainen johtaja, joka tarttuu mielellään myös käytännön tehtäviin tuotannossa? Entä haluaisitko olla osa kasvutarinaa? Jatka ihmeessä lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme Foodiq Oy:lle motivoitunutta työhön osallistuvaa työnjohtajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Foodiqin erityisosaamista ovat nousevat ruokatrendit erityisesti urheilun lisäravinteiden ja kaurapohjaisten meijerituotteiden alueilla. Kasvavassa organisaatiossa pääset osaksi kannustavaa työyhteisöä, sekä saat vastuullisen ja mielenkiintoisen työn kasvipohjaisten meijerituotteiden valmistuksen parissa.

Työpäiväsi

Työpäiviisi sisältyy monipuolisia tehtäviä niin työnjohdon kuin kasvipohjaisten meijerituotteiden tuotantotöiden parissa. Vastaat vuorossasi tuotannon sujumisesta osallistuen samalla muun muassa kauramaidon ja vanukkaiden valmistukseen sekä lähettämötehtäviin. Työhön kuuluu myös raaka-aineiden tilaamista ja tilausten suunnittelua, sekä työvuorojen suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Toiminnanohjausjärjestelmä on työssäsi tiiviisti käytössäsi, ja eduksesi luetaankin perustavat IT-taidot. 

Foodiqilla on kaksi toimipistettä, Hyvinkäällä ja Klaukkalassa, joista työskentelet pääasiassa Hyvinkään toimipisteellä. Työ on kokopäiväistä aamu/päivävuoroa joustavalla työajalla maanantaista perjantaihin. Mahdollisuus 2-vuoroon siirtymisestä katsotaan myös eduksesi.

Arvostamme

  • Kokemusta elintarvikealan tuotantotyöstä sekä alan koulutusta
  • Rohkeutta ja oma-aloitteisuutta
  • Päättäväistä asennetta sekä ongelmanratkaisukykyä
  • Vuorovaikutustaitoja ja positiivista otetta työhösi
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan elintarviketeollisuuden työnjohdon parissa, jossa saat vastuuta sekä pääset edelleen kehittämään omaa ammattitaitoasi. Foodiqilla saat pitkäaikaisen työn lisäksi reilun työporukan sekä välittävät esimiehet. Pääset olemaan osa Foodiqin kasvutarinaa yrityksen toiminnan ytimessä; kaurapohjaisten tuotteiden valmistuksessa.  

Työsi alkaa puolen vuoden määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen Foodiqilla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen. WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää kotisivujemme kautta. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Jaana Inkiläinen
jaana.inkilainen@workpower.fi
040 637 7437 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: työnjohtaja, työhön osallistuva työnjohtaja, tuotantotyöntekijä, pakkaaja, tuotantotyö

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.