Työhön osallistuva nokkahenkilö

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 12.2.2023

Nokkahenkilö pääkaupunkiseudulle!  

Haemme kokemusta omaavaa nokkahenkilöä asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun alueelle. 

Työnkuva:
Tulet työskentelemään osallistuvana nokkahenkilönä eri työmaan tehtävissä johtaen tiimiä. Vastuullesi kuuluu päivittäistyönjohtaminen, raportointi, työtehtävien jakaminen sekä vastuunotto niin, että työmaan asiat hoituvat huolellisesti, mutta tehokkaasti. Työssä tulet osallistumaan työmaan tehtäviin. 

Toivomme hakijalta:
Etsimällämme tekijällä tulee olla kykyä organisoida sekä omaa, että vastuullasi olevien työntekijöiden työntekoa. Lisäksi erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot kantavat tässä työssä pitkälle. Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta rakennustyömailla työskentelystä tai nokkamiehen työtehtävistä. Työ edellyttää myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä B-ajokorttia.

Hakuprosessi:
Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haastattelut toteutetaan kahdessa osassa, ensimmäinen meillä etähaastatteluna ja jälkimmäinen asiakasyrityksellämme. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori, Nina Dansk
nina.dansk@workpower.fi
040 4828989 (arkisin klo 10-16)

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!