Tuotantotyöntekijöitä Pirkanmaan alueelle

Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Haku päättyy 24.6.2024

Haemme tuotantotyöntekijöitä Pirkanmaan alueelle! 

Etsimme aktiivisesti tuotantotyöntekijöitä verkostoomme. Kun olet osana järjestelmäämme, voimme olla sinuun yhteydessä, kun juuri sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. Työtehtävät sijoittuvat erilaisiin asiakasyrityksiimme.

Jätä meille hakemus ja saat tietää ensimmäisenä osaamisprofiiliisi sopivista uusista työmahdollisuuksista!

Kerrothan hakemuksessasi meille mm. seuraavat asiat, jotta saamme luotua sinulle oikeanlaisen profiilin:

  • Minkälaista työkokemusta sinulta löytyy ja millainen koulutus sinulla on? 
  • Minkälaista työtä etsit ja millainen olet luonteeltasi? 
  • Miltä alueelta etsit töitä?
  • Mikäli sinulla on valmis CV, se kannattaa liittää tähän hakemukseen!

Nämä huomioiden pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan työpaikan!

Huomioithan, että poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Täytä hakulomake hakulinkin kautta. 

Avainsanat: tuotantotyöntekijä, tuotanto, Pirkanmaa, teollisuus

Ilmoitusnumero: 103093426

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus