Tuotantotyöntekijöitä Orimattilaan

Kokoaikainen

Lahti, Orimattila

Haku päättyy 31.3.2023

Haussa reippaita tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksellemme Orimattilaan!

Oletko kenties aloitteleva tai jo enemmän kokemusta omaava ja töitä vailla oleva kokoonpanija, pakkaaja, tuotanto-, varasto-, metalli- tai vaihetyöntekijä? Oletko kiinnostunut kasvattamaan ja kehittämään osaamistasi metalliteollisuuden parissa? Mikäli vastasit kyllä, meiltä voisi löytyä työpaikka juuri sinulle!

Työtehtävistä tarkemmin: Työtehtäviin kuuluu metallintyöstökoneiden käyttöä ja paljon käsillä tekemistä asiakasyrityksemme ohutlevytuotannon erilaisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Työ on pitkälti seisomatyötä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä työtehtävässä. Työtehtävissä edetään perustehtävistä vaativampiin, kun kokemusta ja osaamista karttuu ja työhön tarjotaan kattava perehdytys. Töiden aloitus heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ketä etsimme: Arvostamme aiempaa kokemusta teollisuudessa työskentelystä, mutta olemme kiinnostuneita myös tarjoamaan motivoituneille ja reippaille tekijöille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi! Motivaatio ja joustava asenne kantaa jo pitkälle! Työ on alkuun 2-vuorotyötä, mutta odotamme työntekijältä valmiutta työskennellä tarpeen mukaan myös 3-vuorotyössä.

Tarjoamme sinulle: 

  • Aidosti välittävän Workpowerin HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle, olemme aina valmiita tukemaan sinua mieltä askarruttavissa asioissa!
  • Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen sekä kokemuksesi ja osaamisesi perusteella määräytyvän palkan.
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi kotimaisen & vakavaraisen asiakasyrityksemme palveluksessa.
  • Työllistyt alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme myös vakituisiin työsuhteisiin.

Miten edetä? : Heräsikö kiinnostus? Lähetä meille hakemuksesi, jossa kerrot meille tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi.  Jätäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja: 

Jemina Mänty

jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!