Tuotantotyöntekijöitä Mikkelin alueelle!

Kokoaikainen

Varkaus, Mikkeli, Pieksämäki

Haku päättyy 8.10.2023

” Etsitkö uutta työpaikkaa tai tarvitsetko työelämääsi vaihtelua ja uusia haasteita? Oletko valmis tekemään fyysistä työtä ja kiinnostunut teollisuusalasta? Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Haussa meinaan nyt asiakkaillemme useita ahkeria tuotantotyöntekijöitä Mikkeliin ja lähialueille! ”

Työnkuva lyhyesti:

Tuotantotyöntekijänä pääset tekemään osaamistasosi mukaan erilaisia teollisuuden avustavia tehtäviä. Työhösi, sekä erilaisten koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen ja opastuksen, joten vaikka et olisi vielä alalla kokenut konkari, tämä työ voi silti soveltua sinulle mainiosti. Työn haastavuus ja tarkemmat työtehtävät määritellään työntekijän osaamisen, aikaisemman kokemuksen ja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tässä tehtävässä voit työskennellä esimerkiksi kokoonpanon, viimeistelyn, ripustuksen tai muiden teollisuuden avustavien tehtävien parissa.

Toivomme sinulta:

  •  valmiutta työskennellä fyysisessä työssä
  •  halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
  • kokemusta tuotantotyöstä tai vahvaa kiinnostusta teollisuusalaa kohtaan
  •  reipasta & oma-aloitteista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan
  • erilaisten koneiden & työkalujen käyttökokemus ja/tai soveltuva koulutustausta katsotaan eduksi tässä tehtävässä

Tarjoamme sinulle työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä ja saat tietysti myös hyvän perehdytyksen uusiin työtehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme kaikkiin työhön liittyviin ja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan arviolta elo-syyskuussa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme mös pidempiin työsuhteisiin tai jopa vakituisiin työsuhteisiin asiakkaiden omille kirjoille. 

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä. Tässä on loistava mahdollisuus saada jalkaa oven väliin teollisuuspuolen työtehtäviin, joten laita meille siis hakemusta vetämään matalalla kynnyksellä

HR-konsultti Santeri Lahdelma

Santeri.lahdelma@workpower.fi

0406886545

Ilmoitusnumero: 82268648

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus