Tuotantotyöntekijöitä Mikkelin alueelle

Kokoaikainen

Ristiina, Savonlinna, Kangasniemi, Sulkava, Mikkeli, Pieksämäki, Mäntyharju, Heinävesi, Hirvensalmi, Joroinen, Juva, Rantasalmi, Enonkoski, Kerimäki, Pertunmaa, Punkaharju, Puumala

Haku päättyy 31.3.2024

Etsimme tuotantotyöntekijöitä eri asiakkaillemme Mikkeliin ja lähialueille. 

Työnkuva

Etsimme motivoituneita tuotantotyöntekijöitä erilaisiin teollisuuden tehtäviin. Tehtävänkuva ja työn vaativuus määritellään osaamisesi, aikaisemman kokemuksesi sekä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Työhösi sekä erilaisten koneiden käyttöön saat hyvän perehdytyksen. Riippumatta siitä, oletko jo alan konkari vai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja menestyä työssäsi. Voit työskennellä esimerkiksi kokoonpanon, viimeistelyn, ripustuksen tai muiden teollisuuden avustavien tehtävien parissa.

Toivomme sinulta

  • valmiutta ja halua työskennellä fyysisessä työssä
  • valmiutta vuorotyöhön
  • halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi
  • aiempaa kokemusta tuotantotyöstä ja/tai vahvaa kiinnostusta teollisuusalaa kohtaan
  • reipasta asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • erilaisten koneiden ja työkalujen käyttökokemus ja/tai soveltuva koulutustausta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Työsuhteen vastuullisessa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa saat hyvän perehdytyksen uusiin työtehtäviisi. WorkPowerin työntekijänä saat luotettavan ja pitkään alalla olleen kotimaisen työnantajan ja aktiivisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Me välitämme aidosti työntekijöistämme ja vastaamme mielellämme kaikkiin työhön liittyviin ja mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme mös pidempiin työsuhteisiin tai jopa vakituisiin työsuhteisiin asiakkaiden omille kirjoille. Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Hakuprosessi

Kuulostaako hyvältä? Hieno homma! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi, työhistoriastasi sekä millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Älä suotta pohdi onko CV tarpeen, se on! Mitä tarkemmin tiedämme osaamisestasi ja toiveistasi, sitä paremmin osaamme yhdistää sinut oikeisiin työpaikkoihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Maiju Majamaa
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398

Avainsanat: teollisuus, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, kokoonpano

Ilmoitusnumero: 92597112

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus