Tuotantotyöntekijöitä Foodiq Oy:lle

Kokoaikainen

Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Mäntsälä, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää, Kerava, Nurmijärvi

Haku päättyy 26.3.2023

Etsitkö monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä? Haluatko olla osana menestyksekästä kasvutarinaa?

Tuotannon kasvaessa haemme nyt asiakkaallemme Foodiq Oy:lle reippaita tuotantotyöntekijöitä Järvenpäähän pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarvetta on useammalle kokoaikaiselle työntekijälle.

Foodiq Oy on innovatiivinen elintarviketuotannon toimija, jonka erityisosaamista ovat nousevat ruokatrendit erityisesti urheilun lisäravinteiden sekä kasvipohjaisten meijerituotteiden alueilla. Tässä nopeasti kasvavassa yrityksessä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja kehittymään alan ammattilaiseksi mielenkiintoisissa työtehtävissä.

Työpäiväsi
Työpäiviisi sisältyy monipuolisia kasviperäisten meijerituotteiden valmistamiseen liittyviä tehtäviä kuten koneiden käynnissäpitoa, raaka-aineiden punnituksia, pakkaamista, sekä kirjauksia toiminnanohjausjärjestelmään. Tulet tutuiksi muun muassa pastörointilinjaston ja annospakkauskoneen kanssa. Käytössäsi on Elintarvikealan TES, ja viikoittainen työaikasi on 40/viikko. Työ tapahtuu kolmessa vuorossa ja työskentelet vuoroviikoin vaihtuvissa aamu-, ilta ja yövuoroissa maanantaista perjantaihin.

Arvostamme

  • Kokemusta tuotantotyöstä tai elintarvikealasta
  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan työtehtävät
  • Tehokasta ja positiivista otetta työhön
  • Valmiutta 3-vuorotyöhön
  • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle

Foodiqilla saat pitkäaikaisen ja monipuolisen työn lisäksi mukavan, reilun työporukan sekä välittävät esihenkilöt. Pääset olemaan osa Foodiqin kasvutarinaa sekä kehittämään työkäytäntöjä yhdessä muun henkilöstön kanssa. Vaihtelevat työtehtävät tuovat mukanaan myös mahdollisuuden käyttää osaamistasi ja oppia myös uutta. Työ alkaa kuuden kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen Foodiqilla toivotaan sinun jatkavan työskentelyä heidän omilla kirjoillaan.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme nelihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Adna Mohamed
adna.mohamed@workpower.fi
040 355 3188 

Avainsanat: Tuotantotyöntekijä, elintarviketyöntekijä, pakkaaja, tuotantotyö, elintarviketeollisuus

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!