Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 1.4.2024

Etsimme nyt elintarviketeollisuuteen tuotantotyöntekijöitä eri asiakkaillemme Kuopion alueelle. 

Työnkuva

Työtehtäväsi voivat olla monenlaista tuotantotyötä, kuten prosessinhoitoa, operaattorin työtä sekä pakkaamista. Työtä tehdään työtehtävästä ja yrityksestä riippuen joko yhdessä, kahdessa tai kolmessa vuorossa. 

Toivomme, että

  • nautit rutiininomaisesta työstä
  • olet luotettava ja täsmällinen 
  • olet motivoitunut oppimaan alan työtehtävät
  • suhtaudut työhön oma-aloitteisesti ja positiivisesti
  • sinulta löytyy hygieniapassi, mutta se ei ole välttämätön

Tarjoamme sinulle

Tässä työssä saat mukavan työtiimin tuen ja työvuorot ovat sovittavissa keikkaluonteisesti. Toiveidesi mukaan myös kokopäivätyö on mahdollista. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako hyvältä? Hieno homma! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi, työhistoriastasi sekä millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Älä suotta pohdi onko CV tarpeen, se on! Mitä tarkemmin tiedämme osaamisestasi ja toiveistasi, sitä paremmin osaamme yhdistää sinut oikeisiin työpaikkoihin.

Jäikö kysyttävää?

HR-Konsultti Santeri Lahdelma
santeri.lahdelma@workpower.fi
040 688 6545 

Avainsanat: tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, elintarviketeollisuus, pakkaaja, operaattori, prosessinhoitaja

Ilmoitusnumero: 92648554

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus