Tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen

Kokoaikainen

Pertunmaa, Ristiina, Mikkeli, Mäntyharju, Hirvensalmi, Juva

Haku päättyy 31.3.2024

Etsimme elintarviketeollisuuteen tuotantotyöntekijöitä eri asiakkaillemme Mikkelin alueelle. 

Työnkuva

Työtehtäväsi voivat olla monenlaista tuotantotyötä, kuten prosessinhoitoa, operaattorin työtä sekä pakkaamista. Työtä tehdään työtehtävästä ja yrityksestä riippuen joko yhdessä, kahdessa tai kolmessa vuorossa. 

Toivomme, että

  • nautit rutiininomaisesta ja fyysisestä työstä
  • olet luotettava ja täsmällinen 
  • olet motivoitunut oppimaan alan työtehtävät
  • suhtaudut työhön oma-aloitteisesti ja positiivisesti
  • sinulta löytyisi hygieniapassi

Tarjoamme sinulle

Työtä voi olla joustavasti tarjolla niin lyhyempiä kuin pidempiäkin pätkiä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä kauttamme mös pidempiin työsuhteisiin tai jopa vakituisiin työsuhteisiin asiakkaiden omille kirjoille. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen työhön ja luotettavan työnantajan tuen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Hakuprosessi

Kuulostaako hyvältä? Hieno homma! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi, työhistoriastasi sekä millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Älä suotta pohdi onko CV tarpeen, se on! Mitä tarkemmin tiedämme osaamisestasi ja toiveistasi, sitä paremmin osaamme yhdistää sinut oikeisiin työpaikkoihin. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Vaikka et tulisi valituksi tähän tehtävään, voimme hakemuksesi avulla etsiä juuri sinulle sopivaa työtä.

Jäikö kysyttävää?

Maiju Majamaa, HR-koordinaattori
maiju.majamaa@workpower.fi
040 653 7398 

Avainsanat: elintarviketeollisuus, teollisuus, tuotantotyö, tuotantotyöntekijä, pakkaaja, operaattori, prosessinhoitaja

Ilmoitusnumero: 92595613

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus