Tuotantotyöntekijä Versowoodille!

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 9.10.2022

Haemme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää Valkeakoskella sijaitsevalle lavatehtaalle heti alkaviin tehtäviin.

Työnkuvaus ja edellytykset
Työssä toimit lavatehtaalla tuotantotyöntekijänä, työssä myös avustavia tehtäviä ja trukilla ajoa. Työtä tehdään kokoaikaisesti kahdessa vuorossa, klo 6-14.30 ja 14.30-23.
Tartut mielelläsi työhön ja omaat hyvät kädentaidot. Voisit kuvailla itseäsi näppäräksi. Sinulla voi olla koulutus rakentamisesta, puu- tai metallialalta ja jonkin verran työn kautta saatua kokemusta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reippaus ja innostus työtä kohtaan. 

Mitä työ tarjoaa
Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja mahdollisuuden työhön, jossa on mahdollisuus jatkaa myös määräajan päätyttyä. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja WorkPowerin HR-tiimi on tukenasi koko työsuhteen ajan. 

Kiinnostuitko?
Täytäthän hakemuksen WorkPowerille mahdollisimman pian. Työt voit aloittaa heti.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: tuotantotyö, 2-vuorotyö, Valkeakoski

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.