Tuotantotyöntekijä Versowoodille

Kokoaikainen

Akaa, Lempäälä, Valkeakoski

Haku päättyy 17.7.2024

Haemme asiakkaallemme Versowood Oy:lle tuotantotyöntekijää Valkeakosken lavatehtaalle! ⚙️

⚙️ Työnkuvaus ja edellytykset
Työssä toimit lavatehtaalla koneenhoitajana/tuotantotyöntekijänä, työssä on myös avustavia tehtäviä ja trukilla ajoa. Työtehtäviisi kuuluu muunmuassa lavojen muovitusta, lavojen jalkojen tekoa ja koneenhoitoa. Koneenhoitajana syötät sisään raaka-aineita ja hallitset koneen asetuksia. Tartut mielelläsi työhön ja omaat hyvät kädentaidot. Voisit kuvailla itseäsi näppäräksi.

Sinulla voi olla koulutus rakentamisesta, puu- tai metallialalta ja jonkin verran työn kautta saatua kokemusta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reippaus ja innostus työtä kohtaan. Työympäristössä on jonkin verran puupölyä ilmassa ja työ on jonkin verran fyysisesti kuormittavaa. 

✅ Työtä tehdään kahdessa vuorossa, klo 6-14.30 ja 14.30-23 

✅ Työssä noudatetaan mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta

✅ Työkieli on suomi

⚙️ Mitä työ tarjoaa
Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja mahdollisuuden työhön, jossa on mahdollisuus jatkaa myös määräajan päätyttyä yrityksen omilla palkkakirjoilla. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja WorkPowerin HR-tiimi on tukenasi koko työsuhteen ajan.

❗ Huom. kaikki yhteydenotot WorkPowerin kautta ❗

Kiinnostuitko?
Jätäthän hakemuksesi meille suoraan hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan tiloissa. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

☎ Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Saara Kolkka / saara.kolkka@workpower.fi 

Avainsanat: tuotantotyö, varastotyö, 2-vuorotyö, Valkeakoski

Ilmoitusnumero: 109287147

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus