Tuotantotyöntekijä Versowood, KESÄTYÖ 2023

Kokoaikainen

Valkeakoski

Haku päättyy 26.3.2023

Haemme Versowood Oy:n lavatehtaalle Valkeakoskelle tuotantotyöntekijää kesän 2023 ajaksi!

Työnkuvaus
Työssä toimit lavatehtaalla tuotantotyöntekijänä, työssä myös avustavia tehtäviä ja trukilla ajoa. Työtä tehdään kokoaikaisesti päivävuorossa 7-15:30. Toivomme sinun olevan kuitenkin valmis työskentelemään myös tarvittaessa kahdessa vuorossa. Tartut mielelläsi työhön ja omaat hyvät kädentaidot. Voisit kuvailla itseäsi näppäräksi. Sinulla voi olla koulutus rakentamisesta, puu- tai metallialalta ja esimerkiksi jonkin verran työn kautta saatua kokemusta. Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reippaus ja innostus työtä kohtaan. 

Mitä tarjoamme
Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Tarjoamme sinulle myös laajan kirjon erilaisia työtehtäviä ja luotettavan työnantajan. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja nelihenkinen WorkPowerin HR-tiimi on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan toukokuussa ja toivomme, että pystyisit työskentelemään syyskuun loppuun saakka.

Laita hakemus matalalla kynnyksellä!

Tarkempia lisätietoja sinulle antaa mielellään WorkPowerin yhteyshenkilö Camilla Lehto / camilla.lehto@workpower.fi Tartu toimeen ja lähetä CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi sillä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä!

HUOMINEN KASVAA METSÄSTÄ.
Kotimaisena perheyrityksenä teemme työtä sydämellä, tinkimättömästi ja viimeisen päälle. Vaalimme rehellisyyttä, yhteistyötä ja luovaa ajattelua. Toimimme huomisvetoisesti, jatkuvasti kehittyen. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden oppia ja kehittyä työssä. Uskomme tyytyväisiin asiakkaisiin ja onnellisiin työntekijöihin. Meillä on tehdasasetuksena hyvä henki.

Versowood on vastuullisen puukaupan ja puunjalostuksen tiennäyttäjä. Valmistamme sahatavaraa ja sen erilaisia jatkojalosteita sekä puupakkauksia ja kuormalavoja. Työllistämme noin 900 henkeä, 14 eri yksikössä ja liikevaihtomme on lähes 650 miljoonaa euroa. Kaiken toimintamme peruskulmakiviä ovat toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus, logistiikka sekä asiakaslähtöisyys. Lisää meistä voit lukea täältä ja täältä!

Avainsanat: kesätyö, kesätyö 2023, tuotantotyö, Valkeakoski

Helppo haku

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!