Tuotantotyöntekijä teollisuuteen

Kokoaikainen

Järvenpää, Kerava, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Vantaa, Vihti

Haku päättyy 4.8.2024

Etsitkö monipuolisia tuotantotyöntekijän tehtäviä teollisuuden parista? Kiinnostaako sinua käsillä työskentely?

Haemme nyt teollisuuden asiakkaallemme reippaita tuotantotyöntekijöitä Tuusulaan nopealla aikataululla. Asiakkaamme on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista kerroslevyjen valmistajista, joka on toiminut jo vuodesta 1969.

Työpäiväsi

Työpäiväsi sisältävät pääasiassa kerroselementtien valmistusta, liimausta sekä kasausta. Työssä käytetään monenlaisia työkaluja, joten kokemus käsityökalujen käytöstä on hyödyksi. Lisäksi aiempi tuntemus puuteollisuudesta katsotaan eduksesi.

Työssä käsitellään myös painavia osia nostinten avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on apua. Työaikasi on maanantaista perjantaihin aluksi päivävuorossa, mutta toivomme sinulta valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Käytössäsi on Kemian perusteollisuuden työehtosopimus ja työn aloitus on mahdollisimman pian. 

Arvostamme

  • Kiinnostusta käsillä tekemiseen
  • Normaalia peruskuntoa
  • Ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työhön
  • Suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tuotannon työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 20 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Jätä hakemuksesi kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-konsultti Susanne Myllyniemi
susanne.myllyniemi@workpower.fi
040 635 6990 

HR-Trainee Olivia Savolainen
olivia.savolainen@workpower.fi
040 757 9765 

Ilmoitusnumero: 109289983

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus