Tuotantotyöntekijä teollisuuteen

Kokoaikainen

Pihtipudas, Viitasaari

Haku päättyy 11.6.2023

Miltä kuulostaisi työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuuden yrityksessä?

Kiinnostaako sinua

  • kokoonpanotyö
  • tuotantotyö
  • metallityö
  • vaihetyö 

Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävistä tarkemmin:

Työtehtävät ovat ohutlevytuotannon vaihtelevia tehtäviä asiakasyrityksessämme. Työ voi olla esimerkiksi kokoonpano-, tuotanto-, metalli- tai vaihetyötä. Hyvä fyysinen kunto auttaa tässä työssä, sillä työtä tehdään pääosin seisten. Raskaiden tavaroiden nosteluun löytyy hyvät apuvälineet. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Ketä etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta teollisuudessa työskentelystä, mutta olemme kiinnostuneita myös sellaisista henkilöistä, jotka haluavat oppia uutta ja kehittyä teollisuuden ammattilaisiksi. Työssä lähdetään perushommista liikkeelle ja työtehtäviä on mahdollista kehittää vaativampiin, kun osaamista karttuu lisää. Hyvä asenne ja halu tehdä työtä on tärkeintä. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai vapaa-ajan harrastuksesi voisivat tukea teollisuuden työtehtävissä, kuulisimme näistä mielellämme. Etsimme henkilöä, joka pystyisi sitoutumaan pidemmäksi aikaa.

Työsuhde:

Työ on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus napata tästä itselleen vakituinen työpaikka asiakkaamme kirjoilla.

WorkPowerin vuokratyöntekijänä pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla jo kohta 20 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, riippumatta työurasi pituudesta. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi sekä osaamisestasi. 

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Jemina Mänty / jemina.manty@workpower.fi / 040 653 7398

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.

Töitä ilman koulutusta? – onnistuu, lue miten työllistyt!

Olitpa ensikertalainen työnhakija tai alaa vaihtava työntekijä ilman tutkintoa, on sinulla hyvät mahdollisuudet työllistyä, kunhan katselet oikeanlaisia työpaikkoja. Uusi urapolkusi on ensiaskeleita vailla valmis, sillä tästä artikkelista saat hyvät vinkit, miten saat töitä ilman koulutusta sekä samalla jalan tukevasti oven väliin unelmiesi alalle! 🦶

Töitä opiskelijalle – keikkatyössä päätät itse aikatauluistasi!

Pääsitkö kesätöissä tienestien makuun, eikä opiskelijan budjetti houkuta? Ei huolta, sillä meillä on töitä opiskelijalle, joten pääset kiinni hitusen leveämpään elämään opiskelunkin ohella. Useilla toimialoilla on kysyntää osa-aikaisille työntekijöille tai keikkatyöntekijöille. Monessa roolissa pääset itse määrittämään aikataulusi opintosi ja vapaa-aikasi priorisoiden. Kuulostaako toimivalta yhtälöltä? Hyvä. 👌 Lue lisää artikkelista.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus