Tuotantotyöntekijä teollisuuteen

Kokoaikainen

Viitasaari, Pihtipudas

Haku päättyy 9.10.2022

Miltä kuulostaisi työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuuden yrityksessä?

Kiinnostaako sinua

  • kokoonpanotyö
  • tuotantotyö
  • metallityö
  • vaihetyö 

Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävistä tarkemmin:

Työtehtävät ovat ohutlevytuotannon vaihtelevia tehtäviä asiakasyrityksessämme. Työ voi olla esimerkiksi kokoonpano-, tuotanto-, metalli- tai vaihetyötä. Hyvä fyysinen kunto auttaa tässä työssä, sillä työtä tehdään pääosin seisten. Raskaiden tavaroiden nosteluun löytyy hyvät apuvälineet. Palkkaus määräytyy tehtävän ja valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

Ketä etsimme?

Etsimme henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta teollisuudessa työskentelystä, mutta olemme kiinnostuneita myös sellaisista henkilöistä, jotka haluavat oppia uutta ja kehittyä teollisuuden ammattilaisiksi. Työssä lähdetään perushommista liikkeelle ja työtehtäviä on mahdollista kehittää vaativampiin, kun osaamista karttuu lisää. Hyvä asenne ja halu tehdä työtä on tärkeintä. Mikäli omaat erityisiä taitoja tai vapaa-ajan harrastuksesi voisivat tukea teollisuuden työtehtävissä, kuulisimme näistä mielellämme. Etsimme henkilöä, joka pystyisi sitoutumaan pidemmäksi aikaa.

Työsuhde:

Työ on alkuun määräaikainen vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus napata tästä itselleen vakituinen työpaikka asiakkaamme kirjoilla.

WorkPowerin vuokratyöntekijänä pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla jo kohta 20 vuoden ajan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, riippumatta työurasi pituudesta. Olemme saaneet vuosien aikana kiitosta nopeasta ja ihmisläheisestä palvelusta sekä toimivasta palkanmaksusta. Työntekijänämme saat oman HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi:

Kuulisimme mielellämme sinusta, joten lähetäthän meille hakemuksesi, jossa kerrot tarkemmin itsestäsi sekä osaamisestasi. 

Annamme lisätietoa työnkuvasta sekä asiakkaastamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Elina Forssell, HR-konsultti
elina.forssell@workpower.fi
040 706 9967

Hae työpaikkaa

WorkPower ❤️ vuokratyö

Jäikö vuokratyö vielä mietityttämään? Työ WorkPowerilla on etuja täynnä, olipa haussa keikkatyö tai pidempi pesti. Listasimme niistä parhaimmat päätöksesi tueksi.

Teollisuus työllistää osaajat ja aloittelijat

Huomio työntekijät 📢 Teollisuudessa on jatkuvasti avoimia työpaikkoja tarjolla ympäri Suomen. Mikäli työllistyminen ja taloudellisesti turvatumpi tulevaisuus kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti lukea, mitä mahdollisuuksia teollisuuden työpaikat pitävät sisällään. Tässä saattaa nimittäin olla se seuraava fiksu askel sinun urapolullasi.

Osa-aikatyö tukee unelmaurallesi työllistymistä

Monille ajatus opiskelusta ja työskentelystä samanaikaisesti voi olla stressaava. Tasapainoilu työn ja koulun välillä vaatii kieltämättä hyvää ajanhallintaa ja suunnittelua, mutta aikaisempi osa-aikatyö tuo myös suuria etuja työllistymistilanteeseesi koulun jälkeen. Annahan, kun kerromme lisää artikkelissamme.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus

Miten työnhakusi sujui kauttamme? Anna palautetta!

Millaista on työskennellä WorkPowerilla?

WorkPowerin Tietonurkasta löydät tarvittavat vinkit sekä työnhaussa että työelämässä onnistumiseen sekä työntekijöidemme fiiliksiä ja uusimmat kuulumiset.